Disclaimer | Powerbankwereld.nl
Slide

Disclaimer

Deze website is een initiatief van TIGER CONCEPT BV en is in geschreven in het handelregister van de kvk onder nr 66930049. Op deze website zijn auteursrechten van toepassing. Dit wil zeggen dat het niet geoorloofd is om de website of de inhoud hiervan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te repliceren op welke wijze dan ook. Elke hyperlink naar een deel of het geheel van deze website dient vooraf door ons goedgekeurd te worden. Wij leveren uitsluitend aan bedrijven en instellingen. Aan de genoemde prijzen of informatie op deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en drukfouten zijn voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.tigerconcept.nl

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van de TIGER CONCEPT website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel TIGER CONCEPT en de houder van deze website zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. TIGER CONCEPT en de houder van deze website garanderen evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. TIGER CONCEPT en de houder van deze website wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer TIGER CONCEPT en de houder van deze website links naar websites van derden weergeven, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door hen worden aanbevolen. De Kamers van Koophandel en de houder van deze website aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door de Kamers van Koophandel en de houder van deze website niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Verzoeken tot plaatsing van links naar websites van derden op www.wotpromotions.nl worden getoetst aan een aantal criteria.

TIGER CONCEPT en de houder van deze website behouden zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze
website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van TIGER CONCEPT en de houder van deze website of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen

TIGER CONCEPT en de houder van deze website behouden zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland

Powerbank snelle levertijd

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een mobiele telefoon die al na een halve dag gebruik zo goed als leeg is. Vervelend, want in het bedrijfsleven is een goede bereikbaarheid van cruciaal belang. En dan hebben we het nog niet eens over alle mailtjes die u via de telefoon beantwoordt. Gelukkig bieden wij de oplossing in de vorm van een powerbank, natuurlijk met de snelle levertijd die u van ons gewend bent.

Dit is niet alleen een onmisbaar product om zelf te gebruiken, maar vooral het ideale geschenk voor uw belangrijke relaties. Een lege accu is een probleem waar immers iedereen regelmatig mee te maken heeft. Een goede reservebatterij is dan ook het ultieme cadeau. Uiteraard bedrukt met uw logo, tekst of naam, zodat de ontvanger uw bedrijf niet snel zal vergeten.

Met bedrijfslogo bedrukte en gepersonaliseerde powerbank

Bij elke powerbank in onze winkel profiteert u van een snelle levertijd. Dat geldt zelfs bij een grote afname, want wij beschikken over de benodigde capaciteit om ook een grote bestelling in korte tijd aan te leveren. Ideaal aan dit product zijn bovendien de vorm en de afmetingen, die zich uitstekend lenen voor een strakke bedrukking met uw bedrijfslogo.

Als specialist in gepersonaliseerde relatiegeschenken kunnen vrijwel elke afbeelding haarscherp op uw artikelen plaatsen. In de meeste gevallen adviseren wij full colour bedrukking, zodat uw cadeau opvalt bij de ontvanger en de huisstijl van uw onderneming optimaal voor het voetlicht komt.

Snelle levertijd bij graveren en bedrukken

Onze professionele drukkers zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo optimaal tot zijn recht komt. Wij houden ons echter niet alleen bezig met bedrukken, maar bieden in sommige gevallen ook de mogelijkheid tot graveren. Ook bedrukking van uw logo in eigen PMS is een reële optie bij veel van onze gepersonaliseerde powerbanks.

De mogelijkheden in onze winkel zijn vrijwel eindeloos. Wilt u voor uw definitieve bestelling onze relatiegeschenken eerst met eigen ogen aanschouwen? Dan maken we in goed overleg graag een drukproef voor u. Zo kunt u op uw gemak ontdekken of de bedrukte powerbank en snelle levertijd aan uw verwachtingen voldoen.

Snelle levertijd voor powerbank met naam en logo

Twijfelt u nog over het ideale type batterij? Op onze website heeft u de keuze uit talloze varianten. Wij leveren accu’s met een capaciteit van 2000+ mAH tot maar liefst 12.000+ mAH, wat garant staat voor vele uren gebruiksplezier. Kies uit een bedrukte powerbank in luxe giftbox of een variant die werkt op zonne-energie. De snelle levertijd is voor alle exemplaren hetzelfde.

Stelt u nog hogere eisen aan uw relatiegeschenken? Dan is een custom made powerbank naar eigen ontwerp de beste optie. Zo kunt u het product naar eigen inzicht bedrukken en net iets meer personaliseren. Meer weten over onze snelle levertijd en andere bestelvoorwaarden? Bel naar 030 2600 400 of benader ons via het contactformulier.