XTORM POWER BANKS BESTE UIT DE TEST CONSUMENTENBOND | Powerbankwereld.nl
Slide

XTORM POWER BANKS BESTE UIT DE TEST CONSUMENTENBOND

In juni heeft de Consumentenbond een onafhankelijke Power Bank test uitgevoerd waarbij de Xtorm Power Bank Free (XB102) de Beste uit de Test is. De Consumentenbond heeft een test gedaan van ruim dertig Power Banks van diverse merken. Tijdens deze test werd gekeken naar verschillende aspecten, waarbij vooral gelet is op prestatie en extra mogelijkheden. Meerdere Power Banks van Xtorm zijn getest en beoordeeld met zeer goede scores. Bij de “Middenmoot” Power Banks, de categorie met een gemiddelde batterij capaciteit, behaald Xtorm de hoogste score; een 8,2 voor de Power Bank Air 6000 (XB100). In de categorie “De Grote” is het hoogste cijfer voor de Xtorm Power Bank Free 15.000 die daarmee bekroond is met de titel ‘Beste uit de Test’.

Testoordeel

De Power Bank Free 15.000 (XB102) krijgt van de Consumentenbond als testoordeel een 9,2. De Consumentenbond omschrijft de Xtorm Power Bank Free als volgt: “Grote, mooi afgewerkte 15.000mAh powerbank met geïntegreerd usb-oplaadsnoertje. Je kunt er 3 apparaten tegelijk mee opladen. In totaal krijg je er circa 7x de smartphone of 2,5x de tablet mee volgeladen.” Lees hier de gehele powerbank test.

Over het product

De XB102 maakt deel uit van de populaire XB-lijn. Deze productlijn bestaat uit meerdere Xtorm Power Banks die allemaal over unieke eigenschappen beschikken. De Xtorm Power Banks hebben een innovatief en praktisch design met een geïntegreerde kabel, een rubberen behuizing en een indicatie LED-lampje. Bovendien beschikken de Xtorm Power Banks over een extra snelle oplaadtijd, en kunnen er meerdere mobiele apparaten tegelijk worden opgeladen.